Terug

ARNOLD NIEUWENDAM        
Webmaster         
    


ADVERTENTIE
Heeft u al een website, maar is die niet zo goed te vinden? Met een kleine tussenschakel via Bestexpressnetworks komt u bij de eersten bij Google. Uw eigen web URL krijgt ondersteuning en een doorlink waardoor u beter gevonden wordt. Heeft u geen website of geen internet, maar wilt u wel met een bepaald product, woord, zaak, of bedrijfje gevonden worden, kan dat ook. Denk goed na waarop u gevonden wilt worden. Plaats een advertentie met een snelle doorlink op http://www.bestexpressnetworks.com/index.htm


WEBDESIGN
Bestexpressnetworks is gespecialiseerd in webontwerpen voor gebruiksvriendelijke websites en kan tevens met uw website een optimale zoekresultaat bereiken. Hij is gespecialiseerd in SEO (search engine optimization). Daarbij ontvangt u optimale Lay Out wat u voor ogen heeft, met uw tekst en foto's. Tekstverwerking en foto's worden bewerkt zodat uw site snel en licht blijft. Uw website wordt door Bestexpressnetworks onderhouden.

NIEUWE DOMEINNAAM plus hosting kost u ongeveer 30,00 per jaar te betalen aan WEBREUS. De onkosten voor het bouwen voor een basis website is naar gelang de grootte, daarover maken wij eerst een telefonische afspraak. Een kleine site met 4 pagina's kost 250 euro.

ONDERHOUD van uw website is 100 euro per jaar (met btw 121,00).
KOSTEN advertentie is 100 euro per jaar (met btw 121,00).


CONTACT BESTEXPRESSNETWORKS
E-mailadres:
a.nieuwendam@upcmail.nl
Telefoon: 020 6767026

Copyright 2003 http://www.bestexpressnetworks.com